Basiscursus

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)

34,95

Direct en onbeperkt toegang tot de cursus
21 lessen met ruim 90 oefeningen verdeeld over 6 hoofdstukken + het Basiscursus eBook.

Inclusief begeleiding
Je volgt de online cursus met begeleiding. Zonder extra kosten sta je direct in contact met jouw persoonlijke drumdocent van Drumfactory waarbij je op ieder moment om hulp kan vragen.
In je persoonlijke leeromgeving kan je jouw vraag stellen en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Meteen beginnen
Na de aanschaf van de cursus kan je meteen beginnen met je eerste drumles in je persoonlijke online leeromgeving.

Categorie:

Beschrijving

De inhoud van de cursus:

* Hoofdstuk 1:
In hoofdstuk 1 begin je met het opstellen en afstellen van je drumstel, je leert de basis van stoktechniek en het spelen op je drumstel. Ook maak je een start met het lezen van noten en leer je hoe de interface werkt die je gebruikt gedurende de cursus.

* Hoofdstuk 2:
In hoofdstuk 2 ga je beginnen met het spelen van ritmes en ga je verschillende variaties spelen met de basdrum en de snare.

* Hoofdstuk 3:
In hoofdstuk 3 maak je een begin met het spelen van fills. Je begint met de basis fill en leert meerdere variaties te spelen en deze te combineren met de ritmes die je hebt geleerd in het vorige hoofdstuk..

* Hoofdstuk 4:
In hoofdstuk 4 ga je al ingewikkeldere ritmes leren. Je begint met simpele oefeningen die langzaam worden uitgebreid naar de uiteindelijke ritmes.

* Hoofdstuk 5:
In hoofdstuk 5 gaan we de fills die je in hoofdstuk 3 hebt geleerd uitbreiden met uitdagendere combinaties. Je begint met eenvoudige combinaties die gedurende het hoofdstuk steeds complexer worden. Na dit hoofdstuk heb je een goede basis voor het spelen en combineren van verschillende ritmes en fills.

* Hoofdstuk 6:
In dit hoofdstuk leer je enkele basis techniek oefeningen en ga je deze meteen toepassen op je drumstel in combinatie met een uitdagend voetenpatroon zodat je meteen je onafhankelijkheid verbetert.

7 beoordelingen voor Basiscursus

 1. Waardering 5 uit 5

  Joep_1986 (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb sinds kort een electrisch drumstel. Fijn om zo te kunnen beginnen met drummen en ik geniet er enorm van. De opbouw in de lessen gaat niet te snel en het contact met de leraar is ook heel fijn 🙂

 2. Waardering 5 uit 5

  Marloes (geverifieerde eigenaar)

  Cursus afgerond. Duidelijke uitleg en heel fijn dat je mee kan oefenen met de filmpjes.

 3. Waardering 4 uit 5

  Thijs12 (geverifieerde eigenaar)

  Nog nooit een drumstok aangeraakt. Na zoveel jaren toch de stap gemaakt en een drumset aangeschaft. Deze cursus is erg duidelijk voor een beginner zoals ik. Ik geniet enorm van drummen.

 4. Waardering 5 uit 5

  Bart (geverifieerde eigenaar)

  Top!

 5. Waardering 5 uit 5

  Sander (geverifieerde eigenaar)

  Ik volg de online cursus al enige tijd en de manier waarop de les wordt gegeven werkt voor mij erg prettig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor gespeeld en zo kan je zelf lekker mee drummen. Het fijne van de onlinecursus is dat je iedere les zo vaak je maar wilt opnieuw kan afspelen. En mocht je vragen hebben kan je altijd om feedback vragen bij Pim. Waar je ook rustig gewoon een filmpje naar kan sturen zodat die je nog beter kan helpen. Je leert op een goede en leuke manier al snel ritmes te spelen wat mij extra motiveert. Er zit ook een E-book bij daar staan de ritmes verwerkt in een notenbalk die je door de cursus ook vanzelf leert lezen en spelen. kortom een top cursus die je de beginsels van het drummen op een leuke en leerzame manier bijbrengt.

 6. Waardering 5 uit 5

  Jan (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben een paar weken geleden begonnen met deze online drumcursus. Nog wat twijfelachtig of deze manier van drumles volgen zou gaan werken voor mij. Na een aantal weken kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer positief verrast ben. Ik ben een beginnende drummer, de lessen worden subtiel opgebouwd en ook de uitleg en het voorspelen van de oefeningen werkt erg prettig. Bij een enkele les had ik wat vragen dus heb ik “feedback” gevraagd, het contact met de drumleraar (Pim) verliep op een uiterst prettige wijze.

 7. Waardering 5 uit 5

  Marja (geverifieerde eigenaar)

  Goede uitleg en duidelijke oefeningen. Ik heb al drumles bij Pim en nu kan ik ook thuis lekker aanrommelen. Echt geweldig

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.