Persoonlijke begeleiding

Leer zelfstandig drummen met onze online drumcursus met persoonlijke begeleiding van een professionele drumdocent. Je hebt de mogelijkheid om op ieder moment, bij iedere les begeleiding te vragen. Zo hoef je niet lang te wachten op hulp en sta je direct in contact met je eigen docent van Drumfactory.

   Bepaal je eigen tempo

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot alle lessen. Je kan de lessen op ieder moment onbeperkt bekijken en het eBook van de cursus is onbeperkt te downloaden. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je gaat oefenen en bent dus niet gebonden aan vaste lestijden.

   Volg les waar je maar wilt

Volg de drumcursus overal ter wereld. Het maakt niet uit of je thuis achter je computer of op vakantie met je iPad nog een les wilt volgen. De lessen zijn overal ter wereld te volgen en werken op alle apparaten met een internetverbinding. Je neemt jouw drumdocent gewoon overal mee naar toe.

Veel gestelde vragen

Ik kan nog geen noten lezen, is dat een probleem?

Vanaf welk moment kan ik beginnen met de cursus nadat ik deze heb aangeschaft?

Werken de lessen op een Windows/ Mac computer en smartphone/ tablet?

Meer vragen...

Beginnen vanaf nul

Je bent net begonnen met drummen en klaar om vanaf het begin op je eigen tempo te leren drummen, dan ben je op de juiste plek.
De cursus is gemaakt met de beginnende drummer in gedachten. In de cursus leer je de basis van lezen, grooves, fills en rudiments.

Drumfactory is een moderne drumschool met een fysieke locatie. De persoonlijke band met de leerlingen en het plezier van het spelen staat voorop. Deze visie willen we ook overbrengen in de online cursus. Op deze manier bieden we de kans voor iedereen om op een goede en ongedwongen manier de basis te leren van het drummen. Kom je er niet uit, dan staan we voor je klaar.

Veel plezier.
Pim Kooiman