OVER ONS

 

Over Drumfactory Channel
Drumfactory Channel is het platform voor drummers die zelfstandig online drumles willen volgen. Beginnend met een complete basiscursus zullen we continue nieuwe lessen en cursussen blijven ontwikkelen en via dit platform aanbieden.

Onze missie: Iedereen die wil leren drummen op de beste manier ondersteunen in het realiseren van zijn/ haar droom.

Over Drumfactory
Drumfactory is een moderne drumschool gevestigd in Dongen (NL), opgericht door drummer Pim Kooiman (Fontys Rockacademie gediplomeerd).

Vanaf 2009 bied ik met Drumfactory drumles voor beginnende en gevorderde drummers die door middel van moderne lesmethodes, drumles willen volgen. Het aanbieden van individuele drumles op een eigentijdse, open en vrije manier, waarbij alle facetten (noten lezen/ techniek) tijdens het spelen aan bod komen blijkt een erg succesvolle formule te zijn. Inmiddels genieten wekelijks vele drummers van jong tot oud drumles bij Drumfactory.

Tijdens de jaren ervaring ontstond het idee om onze lessen digitaal vast te leggen en online aan te bieden, zodat onze leerlingen ook thuis een houvast hebben om te kunnen oefenen. Waar we vaak tegenaan lopen is dat leerlingen op een verkeerde manier de basis hebben aangeleerd door eerst via het internet zelf aan de slag te gaan. Drumfactory Channel biedt een goed alternatief in het volgen van drumlessen via internet met volledige ondersteuning van een persoonlijke drumleraar.