FAQ

Heb ik een drumstel nodig voor de online lessen?
Om de cursus te kunnen volgen heb je een eigen drumstel nodig. Het maakt niet uit of je een akoestisch drumstel of elektrisch drumstel hebt.

Welk niveau heb ik nodig om te beginnen met de cursus?
Je hebt nog helemaal geen ervaring nodig om te beginnen met de cursus. Je kan dus echt vanaf nul beginnen. We zullen nieuwe cursussen blijven ontwikkelen zodat je ook na de basiscursus verder kan met een vervolgcursus.

Ik kan nog geen noten lezen, is dat een probleem?
Je hoeft nog helemaal geen noten te kunnen lezen. Noten lezen leer je spelenderwijs met de oefeningen. En ben je nog huiverig voor het lezen van noten dan is de volledige cursus ook te volgen zonder gebruik te maken van de noten.

Vanaf welk moment kan ik beginnen met de cursus nadat ik deze heb aangeschaft?
Na de afronding van je bestelling heb je via je persoonlijke pagina direct toegang tot de cursus en kan je meteen aan de slag. Naast toegang tot de cursus heb je direct de mogelijkheid om je vragen over een bepaalde les aan Pim te stellen.

Werken de lessen op een Windows/ Mac computer en smartphone/ tablet?
Alle lessen zijn compatible met Windows en Mac. Ook zijn de lessen te volgen op mobiele devices (iPad, iPhone, Android telefoons en tablets).

Ik woon in het buitenland, kan ik dan gebruik maken van de cursus?
De cursus is overal ter wereld te volgen. Ook wanneer je niet in de Benelux woont of wanneer je voor een langere tijd in het buitenland zit. De lessen zijn overal en op ieder moment te volgen.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken voor het aanschaffen van de cursus?
Je kunt bij ons veilig betalen via je eigen bank met iDeal (voor gebruikers in Nederland) en via Mister cash (voor gebruikers in België). Ook is het mogelijk om met creditcard via Paypal te betalen. Drumfactory Channel heeft een samenwerking met betalingsprovider Mollie.