Smiley face

De basiscursus is ontwikkeld met drummers voor drummers. We zullen steeds meer cursussen en speciale lespakketten toevoegen zodat je zelf je eigen lesomgeving kan samenstellen met lessen en cursussen waar je echt iets aan hebt om op een gestructureerde manier drumles te volgen.

Smiley face

Speel mee met bekende nummers. Tijdens de basiscursus leer je al verschillende ritmes die je kan meespelen met je favoriete nummers.

Smiley face

Met de voortgangsmeter kan je zelf bijhouden welke lessen je al gevolgd hebt en hoever je met een cursus bent. In de voortgangsmeter zie je in een oogopslag hoeveel procent je al van een cursus hebt afgerond. De voortgangsmeter is te bekijken in iedere cursus en in "Mijn lessen"

Smiley face

Het unieke aan Drumfactory Channel is de persoonlijke begeleiding. Na de aanschaf van een cursus sta je direct in contact met je persoonlijke drumleraar. Je hebt bij iedere les de mogelijkheid om je vragen te stellen aan Pim. Je wordt dan zo snel mogelijk weer op weg geholpen zodat je de les kan afronden.

Smiley face

Volg de online lessen met onze uniek ontworpen interface voor de videolessen. De oefeningen worden voorgespeeld in verschillende camera standpunten en met de unieke interface kan je direct de noten volgen, het tempo bepalen en zelf meespelen.

Smiley face

Samen sta je sterk. In jouw persoonlijke leeromgeving heb je toegang tot een speciaal forum waarbij je in contact kan komen met je medestudenten. Door je ervaringen met anderen te delen maak je sneller progressie en doe je veel nieuwe ideeën op!